Utopia Bingo

 

Utopia Bingo marknadsför sig som en ärligare bingosajt. Med detta menas att Utopia Bingo är öppna med hur stor del av spelarnas totala insatser som går tillbaka i form av vinster. I varje bingorum finns en ruta som visar hur stor den totala potten är och hur stor del av potten som går tillbaka till spelarna.

Förutom ”ärligheten” utmärker sig Utopia Bingo även när det handlar om designen. I stället för att använda ljusa och starka färger, som många andra bingosajter gör, går Utopia Bingo i brunt, rött och ljust orange. Många medlemmar uppskattar den mer stilrena och sobra designen.

Utopia Bingo riktar sig till Norden och Storbritannien. Det gör att några av bingospelen riktar sig till andra nationaliteter. De flesta bingospel på Utopia Bingo är dock anpassade så att alla skandinaviska spelare ska kunna spela tillsammans.

Ett rikt utbud av bingospel

Utopia Bingo är ett föredöme när det handlar om att presentera bingospelen på ett lättfattligt och tydligt sätt. Med ett exemplariskt schema ser man precis vilka bingospel som är aktuella för tillfället, med information om vilken typ av bingo som spelas, hur lång tid det är kvar innan spelet startar, vad brickorna kostar, och mycket mer.

De bingospel som erbjuds på Utopia Bingo är 75-bollars variantbingo, 90-bollars bingo och 80-bollars bingo. En bra sak med Utopia Bingo är att det finns brickor i alla prisklasser, allt ifrån en krona till 20 kronor.

Fina erbjudanden på Utopia Bingo

Utopia Bingo vill gärna stå ut från mängden även när det handlar om erbjudanden för nya spelare. Direkt efter fullgjord registrering får man 100 kronor gratis att använda i valfritt bingorum. Trivs man med sajten och bingospelen och vill göra en insättning med egna pengar får man sedan en bonus på 100 procent upp till 2 000 kronor. Sätter man in 2 000 kronor får man alltså totalt 4 000 kronor att spela för. Blir man VIP-kund får man dessutom 20 procent i ytterligare bonus på varje ny insättning man gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *