TOP-bonukset

 

Olemme valinneet tähän viisi TOP-Pokerihuonetta. Valinnassa on otettu huomioon erityisesti bonuksen vapautumisen nopeus ja bonuksen suuruus. Bonuksilla tienaat takaisin jopa yli puolet maksamistasi rakemaksuista. Kaikilla on EU-lisenssi. Bonus on ilmaista rahaa pokerikassaasi, joten käytä tarjoukset hyväksesi.

Bonus FAQ

Ensitalletusbonus (Sign-Up Bonus) on peliyhtiöiden vain uusille asiakkaille tarjoama bonus. Yleensä bonuksen suuruus ilmoitetaan käyttämällä muotoa x % max yusd (esim. 150 % max. 600 usd, tällöin maksimitalletus on 400 usd jolla saa 600 usd:n bonuksen). Tämän sivuston tarjoukset ovat yleensä ensitalletusbonuksia.

Reload Bonus on peliyhtiöiden vanhoille asiakkailleen tarjoama talletusbonus. Osa peliyhtiöistä tarjoaa säännöllisesti toistuvia talletusbonuksia (esim. joka kuukauden ensimmäisestä talletuksesta saa bonuksen).

Freeload Bonus on bonus jonka saaminen ei edellytä talletusta. Osa pokerisaiteista tarjoaa mahdollisuuden pelata freeload bonuksia koko ajan. Tällöin saat siis bonusta koko ajan kun pelaat.

Bonuksia vertailtaessa ei pidä kiinnittää liikaa huomiota vastaavuusprosenttiin. Esim. Talletusbonus 1000% max.500€ 10pp / bonuseuro ei ole parempi bonus kuin 100% max.500€ 7pp / bonuseuro. Prosentit eivät ole rahaa. Molemmat esimerkkibonukset tarjoavat siis 500€ ilmaista rahaa. Jälkimmäinen bonus vapautuu kuitenkin huomattavasti nopeammin. Tienaat siis bonuksen pienemmällä pelaamisella.

Bonuksen vapautuminen: Useimmat peliyhtiöt käyttävät erillistä “bonustiliä”, jolta bonukset siirretään pelitilillesi bonusehtojen mukaisesti. Bonusten vapautumisessa peliyhtiöt käyttävät toisistaan paljonkin poikkeavia ehtoja. Bonusten vapautuminen on useasti sidottu esim.pelaamiesi reikattujen käsien määrään. Osa yhtiöista maksaa bonukset kerralla osa taas vapauttaa bonukset pienemmissä erissä. Muutamat peliyhtiöt antavat bonuksen käyttöösi välittömasti. Tällöin kuitenkin rajoitetaan varojen nostamista pelitililtäsi ennen kuin bonusehdot ovat täyttyneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *