Uusi Lemmikkieläin aiheinen peli – Funtastic Pets

 

Funtastic Pets aula ikoniNettiCasino on julkaissut uuden kolikkopelin nimeltään Funtastic Pets. Kuten nimestä voi päätellä, niin tämän kolikkopelin teeman muodostavat fantastisen hauskat lemmikit. 25-voittolinjaisesta Funtastic Pets kolikkopelistä löytyy neljä hauskasti toteutettua lemmikkieläin merkkiä + Wild-, Scatter- ja bonusmerkki.
Funtastic Pets pelin erikoisominaisuudet

Funtastic Pets mini-ikoniHauskojen merkkien ja animaatioiden lisäksi Funtastic Pets kolikkopelistä löytyy pelaajan kannalta arvokkaita lisäominaisuuksia, kuten seuraavat kolme merkkiä:

Wild -merkkiWild -merkki – Korvaa minkä tahansa muun merkin voittokuviota muodostaessa, paitsi Scatter- ja Bonus merkin. Saa viisi wild -merkkiä voittolinjalle ja voitat panoksesi kymmenentuhatkertaisena takaisin.

Hajavoitto – merkkiScatter -merkki – Saadessasi vähintään kolme hajavoittomerkkiä, eli kylpyammetta, pääset nauttimaan vaahtokylpy ilmaiskieroksista. Päästyäsi tähän bonustilaan, sinun tulee valita yksi kolmesta tyhjillään olevasta kylpyammeesta. Tämän jälkeen vesi alkaa virtaamaan, täyttäen ammetta ja mitä enemmän kuplia muodostuu tässä yhteydessä, niin sitä enemmän voitat pelattavia ilmaiskierroksia. Voitettavien ilmaiskierrosten määrä on maksimissaan 30.

Bonus -merkkiBonus- merkki – Saadessasi bonusruukun yhtäaikaisesti ensimmäiselle ja viidennelle kiekolle, pääset raharuukkubonustilaan. Raharuukku bonustilassa pääset valitsemaan erilaisia kasveja, joista jokainen pitää sisällään joko voittosumman tai kerrointa kasvattavan kultakolikon. Maksimi bonuskerroin raharuukku bonustilan voitoille on neljä.
Funtastic Pets pelin tuplausmahdollisuudet

Tuplauksessa valittavat maatFuntastic Pets kolikkopeli pitää sisällään kaksi tuplaustoimintoa, puolituplauksen ja tuplauksen. Puolituplauksessa riskeeraat voittosummasta puolet, kun taas vastaavasti tuplatessasi riskeeraat voittosummasi kokonaisuudessaan. Valitse kortin väri ja saa se oikein ja voitat tuplaussumman kaksinkertaisena takaisin. Valitse kortin maa oikein ja voitat tuplaussummasi nelinkertaisena. Tuplaamista voi myös halutessaan jatkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *