Titan Poker $2000

 

Yleistä

Titan Poker kuluu iPokerin verkkoon yhdessä esim. CDPokerin ja Kiwipokerin kanssa.

Titan on tämän verkon suurimpia ja tunnetuimpia pokerisaitteja -eikä turhaan – promot ovat hyviä ja asiakaspalvelu toimii. Nettisivut löytyvät myös suomeksi.

Pelitarjonta

iPokerin verkko on Tainin ja Tribecan siihen yhdistymisen jälkeen nettipokerin suurimpia ja pelitarjonta on loistava. Pelaajien taso ei aina päätä huimaa ja tämä onkin yksi parhaimmista pokeriverkoista jos etsit löysiä pelejä ja huonoja pokerinpelaajia. Verkko on panostanut viime aikoina paljon limiittipeleihin ja limiittipöytien pelaajille iPokerin verkko onkin ehkä tämän hetken paras. Toki myös no-limit pöytiä on auki kiitettävästi.

Turnaustarjonta on erittäin hyvä ja monipuolinen – paljon hyviä takuupottiturnauksia, joissa palkintosummiin nähden vähän pelaajia.

Pokerisofta

Playtechin ohjelmisto on yksi nettipokerin parhaista, hyvä grafiikka ja riittävät tilastot. Pelaajakohtaiset muistiinpanot on helppo tehdä ja voit myös merkitä “kaverisi”. Mitään selkeitä puutteita ohjelmasta ei löydy. Pokeriaula on erittäin selkeä ja löydät nopeasti haluamasi pöydät.

Asiakaspalvelu

Kuten voi odottaakin, asiakaspalvelu on ammattimaisesti järjestetty ja nopea. Tukipalvelut saat 24/7 live-chattina, puhelimitse tai sähköpostilla.

Rahaliikenne

Talletukset ja kotiutukset hoituvat nopeasti ja ilman ongelmia. Maksuväline- valikoima on hyvin tavallinen; luottokortit, Neteller, Moneybookers ja pankkisiirto. Fedex ja MyCitadel taitavat olla suomalaisilla harvemmin käytössä. Moneybookersilla kotiutukset aina maksuttomia, Netellerillä yksi maksuton kotiutus / 28 päivää.

Bonus+ Titan Poker Calculator

TitanPokerin sign-up bonus kauttamme on 200% max. $2000 .

Jokaisesta 250 pisteestä vapautuu $5 bonusta.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili – bonus tulee automaattisesti

3. Tee talletus

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *