Titan Poker 100% max. 500 usd + ilmainen Camecalc pokerin apuohjelma

Titanpoker kuluu iPokerin verkkoon yhdessä esim. Noblepokerin ja CDpokerin kanssa. Verkko on yhdistymässä Tainin ja Tribecan verkkojen kanssa varsinaiseksi pokerin superverkoksi. Pelitarjonta on loistava ja pelaajien taso ei aina päätä huimaa. Tämä onkin yksi parhaimmista pokeriverkoista jos etsit löysiä pelejä ja huonoja pokerinpelaajia. Turnaustarjonta on erittäin hyvä ja monipuolinen. Paljon hyviä takuupottiturnauksia, joissa palkintosummiin nähden vähän pelaajia.

Titan Poker on yksi uuden superverkon isoimmista saiteista ja se tarjoaa nopean asiakaspalvelun ja toimivan kokonaisuuden loistavien bonusten ja hyvän softan lisäksi.

Playtechin Pokerisofta on yksi nettipokerin parhaista, hyvä grafiikka ja riittävät tilastot.

Pokeribonus.fi tarjoaa 100% ensitalletusbonuksen max. 500 usd ! Bonus vapautuu pelitilillesi 10$ erissä. Bonuspisteitä kertyy jokaisesta reikatusta jaosta vaikka et olisikaan maksanut rahaa pottiin. Pisteitä saat siis nopeasti ja tämä onkin yksi helpoimmin ja nopeimmin pelattavista bonuksista.

Saat bonuksen lisäksi ilmaisen Camecalc pottikerroin laskurin. Ensimmäisen talletuksen jälkeen saat sähköpostitse linkin jossa voit ladata ohjelman ilmaiseksi.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä bannerista ->

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili,

käytä bonuskoodia: POKERIBON

3. Tee talletus

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *